Werk en stageplaatsen

Stages en vacatures

Stichting Budgethulp is een financieel zorgverlener die ondersteuning en begeleiding biedt aan sociaal kwetsbare mensen bij voorkeur uit de regio Nieuwe Waterweg-Noord, Delft en Westland. Momenteel bieden wij ook werk en stageplaatsen aan.

1. Stageplaatsen

2. Vacatures

Erkend leerbedrijf
Stichting Budgethulp is een erkend leerbedrijf voor MBO 4 Medewerker Sociale Zekerheid. Voor meer informatie over de erkenning verwijzen naar:
www.s-bb.nl

Stageplaatsen

Wij hebben zowel op onze locatie in Maassluis als op onze locatie in Delft regelmatig een stageplaats voor een Stagiair(e) Budgetbegeleider voor minimaal 5 maanden voor 32 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?

Onder verantwoordelijkheid van een Budgetbegeleider of Bewindvoerder krijg je een aantal cliënten toegewezen. Je begeleidt en motiveert de cliënten om te komen tot een gezonde financiële situatie en financiële zelfredzaamheid. Dit gebeurt op basis van budget- en trajectplannen die jij opstelt en uitvoert. Je ondersteunt je cliënt bij het aanvragen van inkomensondersteunende voorzieningen, zoals uitkeringen en vrijstellingen. Daarnaast onderhoud je contacten met onder andere hulpverleningsinstellingen, deurwaarders en woningcorporaties. Vanzelfsprekend voer je een ordelijke administratie en een goed financieel beheer.

Wie zoeken wij?

Je volgt een HBO opleiding SJD (3e of 4e jaar). Je bent integer, hebt een dienstverlenende instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook is het het belangrijk dat je het leuk vind om binnen de financiële hulpverlening ervaring op te doen en je hebt affiniteit met onze kwetsbare doelgroep.

Informatie en reacties

Je ontvangt bij ons een maandelijkse stagevergoeding van € 364,00 bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je vakantiedagen op conform het CAO GGZ.
Wil je meer weten over deze stageplaats, dan kun je contact opnemen met onze coördinator mevrouw Esther Hendrik, te bereiken via telefoon 085-04 04 320.

Heb je interesse in deze stageplaats, mail dan je sollicitatiebrief en CV naar pz@stichtingbudgethulp.nl t.a.v. mevrouw Hetty Olthof
(telefoon 085-27 34 089).

terug naar boven>

Vacatures

Vacature Administratief ondersteuner

Vacature budgetbegeleider / assistent bewindvoerder

Vacature bewindvoerder

terug naar boven>